Топ 5 спирали за гъсти и дълги мигли


Гримирането на очите е истинско изкуство и овладяването му хич не е лесна работа. Ние дълго търсим, експериментираме, следим тенденциите, докато намерим идеалните сенки за очи, молив или туш и най-важното – спиралата, която да гарантира ефекта „УАУ”! И като вземем всичко това предвид, от решаващо значение е да открием тази, която ще направи миглите ни огромни, дълги и гъсти, а очите ни да изпъкват.

Опитайте тези Топ 5 спирали, за да помогнете на миглите си да намерят своя идеален партньор!

Great Lash на Maybelline New York

Това е една от любимите спирали, която удебелява миглите и с няколко нанасяния получаваме желания обем. Всички сме се сблъсквали с тези черни власинки, които застават между косъмчетата на миглите, слепват ги и напълно провалят цялостния завършек на очния грим. Сега няма да получим нищо друго, освен съвършенство, защото в случая за нас работи формулата „lash-doubling”. И не само това. Дамите с чувствителни очи могат спокойно да използват спиралата на Maybelline - Great Lash, защото тя е хипоалергична и също така е подходяща и за тези от нас, които носят лещи. И вече не трябва да се притесняваме, ако изцапаме любимата си дреха с малко туш, защото тази спирала се пере лесно и не оставя петна.
LashBlast Volume от CoverGirl


Ако сте от тези момичета, които имат къси мигли, тази спирала със сигурност ще повиши самочувствието ви. Само едно нанасяне от  LashBlast Volume на CoverGirl ще взривите и уголемите миглите си неимоверно. Патентованата формулата и на туша, и на четката са създадени така, че да постигнат максимума за всяка мигла, като получавате поглед, за който до сега само сте мечтали. А сега може да я откриете и във водоустойчив вариант.

Bottom Lash Mascara от Clinique


Понякога миглите на долния клепач също се нуждаят от повече внимание. И когато говорим за спирала за очи, се получава така, че така и не стигаме до тях. С Bottom Lash Mascara от Clinique, най-накрая долните мигли излизат в светлината на прожекторите. Четката на тази спирала е създадена специално за тези малки и къси косъмчета, а формулата на туша не позволява размазване под клепача. Съчетайте Bottom Lash Mascara с друга спирала и се насладете на страхотния резултат.

False Lashes Waterproof на M.A.C Cosmetics


Това е спирала, която няма да ви разочарова, дори да не сте почитател на тази марка козметика. В новата си водоустойчива формула, която издържа 12 часа, False Lashes на M.A.C Cosmetics няма да ви предаде при влага или дъжд. Вие може да разчитате на нея, защото тя няма да се разтече, дори да предприемете неочаквано нощно къпане в морето или пък да пророните малко сълзи при прочувствения край на филма.

Smart Lash Eyelash Enhancer


Тази медицински тествана спирала е истинска скъпоценност, която присъствайки в козметичната ви чантичка, може напълно да трансформира миглите ви. Ако искате да украсите очите си с чифт плътни и дълги мигли - Smart Lash е формулата, която търсите. Тушът не дразни чувствителните очи, без съдържание на простагландин, който понякога може да доведе до нежелани странични ефекти. Резултатите са бързи и всички ще ги забележат. Може да използвате тази спирала и при оформяне на вежди.

Още по темата:
Грим - Спиралата
Как да изберем подходящо червило
Блестяща усмивка и бели зъби с домашно приготвена паста

Текст: Мариана Майер; ИК "Майер"®
Текстът e собственост на авторa и e под закрилата на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на целия или част от текста става единствено с писменото съгласие на авторa и публикуване на активен линк към оригиналната статия.

Няма коментари: