Плажни къдрици за 10 минути

Плажни къдрици

Лесна и бърза прическа



На морето винаги косата ни изглежда по-красива, с естествени, леки къдрици, които ние много харесваме, нали? Но колко време прекарваме около морската вода и плажа? Твърде малко, уви. За да постигнем този желан ефект, харчим време и пари, които могат да бъдат спестени. Опитайте това и само за 10 минути ще имате естествени плажни къдрици.

Разделете косата на две. Усучете добре всяка половина и завържете с ластик, като гледате посоката на навиване да бъде навън. Загрейте машата и я прокарайте няколко пъти по цялата дължина на "опашката". Оставете да изстине косата и махнете ластиците. Разрешете с пръсти. Може да фиксирате с лак за коса.



За по-добър и дълготраен ефект, преди да усучете опашките, може да напръскате косата с подходящ лак.

Друго, което може да опитате е следното: нанесете по ръцете си малко количество вакса за коса, след което прокарайте пръсти през косата. Захващайте и завивайте някои от получените къдрици, докато оформите прическата.

Вижте още:
Прическа според зодията
Перфектни къдрици с дифузер
Как да си изберем подходяща прическа


Текст: Мариана Майер; ИК "Майер"®
Текстът e собственост на авторa и e под закрилата на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на целия или част от текста става единствено с писменото съгласие на авторa и публикуване на активен линк към оригиналната статия.

Няма коментари: