Идеи за празничен и Новогодишен грим

Предложенията за празничен грим са практически безкрайни. Основното, с което трябва да се съобразите е вашият тоалет - като цвят и стил. И тази година няма да сбъркате, ако изберете силния, опушен грим. Напоследък е винаги актуален, дори когато става дума за повод като сватба. Този път обаче освен задължителните черни и сиви сенки, може да добавите и малко цвят, брокат или блясък. Особено за повод като Нова година - това е задължително. Сложете няколко пласта черна спирала, която ще подчертае и удължи миглите ви. Червилото също съобразете с грима, облеклото и не на последно място - с тена на кожата.



Извадете ярките и цветни гримове и не с колебайте да съчетаете различни цветове. Един красив вариант е комбинацията на синьо и розово. Освен цветни сенки, използвайте цветни моливи, очна линия и дори спирала. Новогодишното парти е чудесен повод да заблестите – буквално. Включете в грима си блясък, брокат, сребристи или златисти отблясъци. В зависимост от тоалета, бижутата и разбира се предпочитанията – може да комбинирате със студените нюанси на среброто или с топлите – на златото и бронза. Експериментирайте!


Друга подходяща комбинация на сенките е синьо със жълто или златно. Може да използвате няколко нюанса на синьото, както и син молив за очи, или брокатена очна линия. Златна или синя спирала ще придаде на очите ви блясък и колорит, задължителен за всяко парти. Ако акцент ви бъде златното, използвайте го и за руж, а различните козметични марки предлагат и фон дьо тен със златисти отблясъци.
Този грим, може да комбинирате, както с ярко, така и с червило с по-естествен цвят. Сложете малко гланц за блясък!

Ако тоалетът ви е твърде пищен, цветен и блестящ, най-добре е гримът да бъде по-семпъл и естествен. Изберете сенки за очи в телесната бежово-кафява гама. Подходящи са – цветове като кафяво, бежово, брик, тухла. Съчетайте с подходящ руж и червило. Очите са изцяло подчертани с молив – черен или тъмно кафяв. Извийте красиво миглите със спирала. С този грим ще бъдете елегантна, женствена и ще подчертаете естествената си красота!

За още идеи за празнични прически и грим посетете: http://nelystyle.com/galery.php

Грим и прически: Анелия Кошарска 
Текст и снимки: Мариана Майер, ИК "Майер"®
Текстът и снимките са собственост на авторите и са под закрилата на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на целия или част от текста и снимките става единствено след писменото съгласие на авторите.

Няма коментари: