Какви прически и грим през 2011

Съветите на стилист Анелия Кошарска за прически и грим през 2011

Кои ще бъдат актуалните прически и грим през 2011 г споделя стилист и гримьор Анелия Кошарска. От подсригването и боята за коса, до червилото - за да бъдем в крак с модата през този сезон.

Какви прически
При модните прически за 2011 г има голямо разнообразие. При естествената визия ще се набляга на женствеността и сексапила. Романтични вълни, свободно падащи кичури, нежни букли – това са варианти за чупливи, къдрави и дълги коси.
Елегантен безпорядък е друга тенденция в прическите през тази година. Секси, небрежни прически със стърчащи кичури, артистично разбъркани коси – колкото по-рошаво, толкова по-добре!
Друг акцент ще бъдат причудливо сплетените коси, всички видове плитки и конските опашки с много изразен обем. 


Какъв грим
Сенките за очи са топли пастелни тонове или със съвсем дискретен блясък. През 2011 ще избягваме студените или прекалено контрастни цветове. Очната линия и моливът са задължителни, но отново при условие сенките да са с нежни нюанси.
Червилото е матово, с лек безцветен гланц. 

Целият материал, както и много галерии със снимки на прически и грим може да видите тук .

Текст и снимки: Мариана Майер, ИК "Майер"®
Текстът и снимките са собственост на авторите и са под закрилата на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на целия или част от текста и снимките става единствено след писменото съгласие на авторите 

Няма коментари: